Polar Loop aktiivisuusranneke

Tyylikäs Polar Loop aktiivisuusranneke saa sinut todella liikkeelle. Se seuraa aktiivisuuttasi kellon ympäri ja näyttää kaikki lepoajat ja ajat, jotka olet viettänyt istuen. Lisäksi se mittaa päivittäistä aktiivisuuttasi ja näyttää saavuttamasi aktiivisuuden tason, oli se sitten matala, keskiverto tai korkea. Polar Loop laskee päivittäin kuluttamasi kalorit ja ottamasi askeleet. Polar Loop myös ilmoittaa sinulle, jos olet istunut liian kauan ja silloin tiedät, että pitäisi lähteä liikkeelle.

Polar Loop aktiivisuusranneke on saatavissa kolmessa eri värissä. Voit valita joko Blackcurrant, Smokey Black tai Misty Blue -rannekkeen.

aktiivisuusranneke-polar-loop

Nukkumisen laatu

Polar Loop tarkkailee nukkumistasi ja aloittaa sen heti, kun tunnistaa, että olet makuuasennossa ja aikeissa nukkua. Aktiivisuusranneke tunnistaa kehon liikkeiden hidastumisen. Polar Loop uniominaisuutta hyödynnät parhaiten, kun käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovellus ja verkkopalvelu. Niiden avulla saat tietää tarkkaan kuinka kauan olet nukkunut ja minkälaista unta nukuit.

Pystyt vertaamaan keskenään rauhallisen ja rauhattoman unen määrää ja näet, minkälaista unta nukut esimerkiksi erilaisissa arkielämän tilanteissa. Näin pystyt analysoimaan unen laatuun vaikuttavia tekijöitä ja mahdollisesti pois sulkemaan sellaisia, jotka vaikuttavat siihen negatiivisesti.

Mobiilisovellus ja verkkopalvelu

Mobiilisovellus ja verkkopalvelu toimivat yhdessä Power Loop aktiivisuusrannekkeen kanssa. Flow-mobiilisovellusta ja verkkopalvelua käyttämällä saat yksityiskohtaisia tietoja omasta aktiivisuudestasi ja nukkumisesta. Saat päivittäisen aktiivisuusraportin, josta näet helposti tietoja fyysisestä aktiivisuudestasi ja siitä, millaisia terveysvaikutuksia lisääntyneellä aktiivisuudella sinulle on.

Saat myös tietoa niistä ajanjaksoista, jolloin olet ollut liikaa paikallasi tai epäaktiivinen ja sinun on helppo analysoida kokonaisvaltaisesti omaa liikkumistasi ja tehdä johtopäätöksiä, joiden avulla pääset kohti yhä parempia tuloksia.

Polar Flow -verkkopalvelussa voit käyttää päiväkirjatoimintoa. Tällöin voit siirtää aktiivisuustiedot kätevästi sinne ja nähdä ne joko viikko- tai kuukausinäkymässä ja saada paremman kokonaiskuvan siitä, miten aktiivinen olet milloinkin ollut.

Sykevyö lisälaitteeksi

Saat päivittäisestä treenaamisesta enemmän irti, jos hankit Polar Loop rannekkeelle lisävarusteeksi sykevyön. Sykesensori mittaa jokaisen sydämenlyönnin ja saat tärkeää tietoa siitä, onko tekemäsi harjoittelu kuntoa kohottavaa vai rasvaa polttavaa.

Sykevyö kiinnitetään rintakehän ympärille ja se on suunniteltu olemaan mukava ja riittävän huomaamaton urheilusuorituksen aikana.

Polar Loop aktiivisuusrannekkeen ominaisuudet

  • Kertoo todellisen aktiivisuuden vuorokauden aikana
  • Kalorilaskenta aktiivisuuden perusteella
  • LED-näyttö (syke ja kellonaika)
  • Antaa vinkkejä
  • Sykevyö voidaan kytkeä laitteeseen