Nike Plus Fuelband SE aktiivisuusranneke

Nike Plus Fuelband SE aktiivisuusranneke on uusi versio aiemmasta Nike Plus Fuelband-rannekkeesta. Nike Plus Fuelband SE mittaa paitsi sen kuinka paljon liikut, myös kuinka usein ja intensiivisesti sen teet. Ranneke antaa sinulle reaaliaikaista palautetta aktiivisuudestasi ja muistuttaa sinua liikkumaan, jos olet ollut liian kauan paikoillasi. Nike Plus Fuelband SE auttaa sinua analysoimaan omaa liikkumistasi kokonaisvaltaisemmin ja motivoi aktiivisempaan arkeen.

Uutta Nike Plus Fuelband SE -ranneketta on saatavilla useassa herkullisessa värissä. Voit valita Volt, Pink Foil, Total Crimson tai Black -rannekkeen.

aktiivisuusranneke-nike-fuelband

Bluetooth-ominaisuus ja ystävätkin mukaan liikkumaan

Päivitetyn SE-version uusiin ominaisuuksiin kuuluu mm. Bluetooth-anturi, joka pidentää rannekkeen akun käyttöikää. Ranneke on myös tämän lisäyksen myötä helppo liittää puhelimeen tai tietokoneeseen ja käyttää näin yhdessä niiden kanssa. Rannekkeesi on jatkuvasti yhdistetty Nike+-tiliisi ja näet jatkuvan analyysin aktiivisuudestasi.

Nike Plus Fuelband SE on ottanut sosiaalisen aspektin vahvasti mukaan treenaamiseen ja aktiivisuutena olemiseen. Voit perustaa ystäviesi kanssa ryhmiä ja pyrkiä kohti yhteistä päämäärää. Näin saat uutta motivaatiota ja voit yhdistää aktiivisuusrannekkeen hyödyn mukavaan yhdessä olemiseen.

Mittaa aktiivisuuttasi ja seuraa unen laatua

Nike Plus Fuelband SE -rannekkeessa säilyvät kaikki Nike Plus Fuelbandin perusominaisuudet. Aktiivisuusranneke mittaa ottamasi askeleet ja laskee kuluttamasi kalorit. Voit asettaa itsellesi tavoitteen ja ranneke reagoi eri värein siihen, oletko suorittanut tavoitteen ja teitkö sen hyvin vai huonosti.

Nike Plus Fuelband SE -rannekkeessa on nyt myös unianturi. Se mittaa unen laatua ja tekee analyyseja, joiden avulla näet, miten olet nukkunut minäkin yönä. Näin voit tehdä johtopäätöksiä omasta unestasi ja päätellä, mitkä tekijät mahdollisesti vaikuttavat unen laatuun huonontavasti ja miten voisit karsia niitä pois.

Nike Plus Fuelband SE ominaisuudet

  • Kertoo aktiivisuudesta kellon ympäri
  • Laskee kaloreiden kulutuksen
  • Yhden napin painalluksella toimiva LED-näyttö
  • Auttaa asettamaan tavoitteita ja ilmoittaa niiden onnistumisesta
  • Seuraa unen laatua
  • Bluetoothilla parempi akun kesto ja helpompi käytettävyys muiden laitteiden kanssa
  • Mahdollisuus haastaa kaverit mukaan