Fitbit aktiivisuusrannekkeet

Fitbit aktiivisuusmittarit ovat tuoteperhe, johon kuuluu useita erilaisia tuotteita. Kaikilla niillä on omia erityisominaisuuksia, joihin niiden toiminta perustuu, vaikka toimintaperiaate kaikkien aktiivisuusrannekkeiden taustalla onkin sama. Fitbit rannekkeiden tarkoitus on saada sinut liikkumaan enemmän, syömään paremmin, nukkumaan paremmin ja auttaa painonhallinnassa.

Fitbit Flex

aktiivisuusranneke-fitbit-flex

Fitbit Flex on perinteinen aktiivisuusranneke. Se mittaa askeleesi, laskee kalorit ja kertoo sinulle päivittäisestä aktiivisuudestasi. Fitbit Flex kertoo sinulle kulkemasi matkan ja siihen käyttämäsi ajan. Se pitää kokonaisvaltaista kirjaa aktiivisuudestasi.Voit asettaa itsellesi tavoitteen, joka keskittyy esimerkiksi kuluttamiisi kaloreihin tai kulkemaasi matkaan ja ranneke reagoi tavoitteesi edistymiseen. Ranneke myös kertoo sinulle, jos olet ollut liian kauan paikoillasi.Öisin ranneke mittaa unen laatua ja herättää sinut aamulla pienellä tärinällä sellaisena hetkenä, jolloin unen laatu on heräämiseen paras.

Fitbit Flex on helppo yhdistää tietokoneeseen ja joihinkin älypuhelimiin, jolloin näet reaaliajassa omat aktiivisuustilastosi ja voit tehdä yksityiskohtaisia analyyseja edistymisestäsi. Lisäksi voit pitää yhteyttä kavereihisi ja asettaa yhteisiä tavoitteita heidän kanssaan. Mobiilisovellusta voi käyttää hyvin yhteen usean muun sovelluksen kanssa.

Fitbit Zip

aktiivisuusranneke-fitbit-zip

Fitbit Zip aktiivisuusmittari toimii samalla lailla kuin perinteinen Fixbit Flex, mutta se on suunniteltu sopimaan taskuun mentäväksi. Siinä on helppo kiinnitysmenetelmä, joka varmistaa, ettei se myöskään pääse putoamaan taskusta treenin aikana.

Flex-rannekkeen tavoin voit yhdistää Fitbit Zip-laitteen tietokoneeseen tai älypuhelimeen ja pitää tarkkaa kirjaa omasta aktiivisuudestasi. Zip on suunniteltu erityisesti urheiluun, joten uniominaisuutta ei tässä aktiivisuusmittarissa ole.

Fitbit One

aktiivisuusranneke-fitbit-one

Fitbit One on aktiivisuusmittari, joka on suunniteltu erityisesti fitness-tyyppiseen käyttöön. Flex-aktiivisuusrannekkeen tavoin se miittaa askeleet ja kalorit ja kertoo yksityiskohtaisesti, millaisen matkan olet liikkunut ja missä ajassa. Fitbit One ei niin sanotusti lepää koskaan, sillä se pitää jatkuvasti kirjaa aktiivisuudestasi ja ajasta, jonka olet käyttänyt lepäämiseen.

Fitbit One myös mittaa unenlaatuasi ja kertoo sinulle, montako kertaa yössä olet herännyt ja millaista unta olet nukkunut. Se herättää sinut aamulla sopivaan aikaan. Muiden Fitbit-laitteiden tavoin myös Fitbit One on helposti yhdistettävissä puhelimeen ja tietokoneeseen ja ystävät voi halutessaan haastaa mukaan joko kilpailumielessä tai yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Fitbit Aria

aktiivisuusranneke-fitbit-aria

Fitbit Aria on painon mittaamiseen tarkoitettu älykäs vaaka. Se mittaa painosi, rasvaprosentin ja painoindeksin ja pystyy näin kertomaan sinulle kokonaisvaltaisen kuvan kunnostasi ja kehosi tilasta. Aria on suunniteltu eräänlaiseksi motivaatiovaa’aksi, sillä se kertoo enemmän kuin tavallinen vaaka.

Voit myös yhdistää vaa’an tietokoneeseen tai puhelimeen ja omaan Fitbit-profiiliisi ja näin ollen saada kokonaiskuvan omasta aktiivisuudestasi ja kehosi tilanteesta ja nähdä, millainen vaikutus näillä on toisiinsa.